Avui no ha estat un matí normal a l’escola

Avui no ha estat un matí normal a l’escola, la mort d’un professor a mans d’un noi de 13 anys a l’Institut Joan Fuster de Barcelona ens ha deixat impactats i colpits a tots plegats.

És per aquest motiu que les classes de Cicle Mitjà i Superior hem dedicat la primera hora de classe a parlar-ne i reflexionar, compartint neguits i emocions.
Hem pensat que era oportú que els adults i aquests alumnes amb qui hem parlat, féssim un acte conjunt de reflexió i solidaritat fent uns minuts de silenci al pati.

Així mateix hem decidit que els alumnes de Parvulari i Cicle Inicial no participessin d’aquests actes per la dificultat de comprensió que aquests fets tan greus i excepcionals poden tenir els alumnes més petits.

Finalment volem compartir amb tots vosaltres el condol i solidaritat que hem fet arribar als companys de l’Institut Joan Fuster i expressar-vos que és en moments com aquest, que ens adonem de la importància que famílies i mestres caminem junts amb col·laboració, compromís i reconeixement mutu.                                         
21 d'abril de 2015                      

Escola Mare Nostrum

"Libres son quienes crean, no quienes copian, y libres son quienes piensan, no quienes obedecen. Enseñar es enseñar a dudar." Eduardo Galeano

des de l'1 de gener de 2012: SOU LA VISITA

LA WEB DEL MARE

LA WEB DEL MARE
7 d'novembre de 2016 ...hem fet 200.000 visites a la web del Mare

#TotsSomMare