EL PIRATA ...ENS CONVOCA!


Ep mariners d’aigua salada!!!!
Prepareu-vos que se’ns ha girat feina pel cap de setmana vinent.
Per començar, dissabte dia 9 la Plataforma Horta vol Institut ha convocat un acte per presentar el projecte d’institut d’ESO que demanem les Escoles del barri. Hi participaran Heura, Torrent de Can Carabassa, Àngels Garriga, Mare Nostrum... i algunes d’elles portaran els seus gegants. Farem una petita cercavila així que necessito que vingueu a fer-nos ballar a mi i a en Roc. Ens veiem a partir de les 11h al Parc de les Rieres.


I diumenge 10 es celebra la XVIII Trobada de Gegants i Capgrossos d’Escola de Catalunya a Mataró. Ens trobarem allà a les 10h al Passatge Can Marfà de Mataró per fer la plantada. Mentre en Roc, els vaixells, els capgrossos i jo ens reunim amb els altres gegants per parlar de les nostres coses, vosaltres anireu a esmorzar i a agafar forces per la cercavila. Estarem molt contents de veure-us i passar el dia amb vosaltres.

Ah!! Em diu el Roc que els vaixells i els capgrossos tenen molts nens per fer-los ballar, però nosaltres pesem una mica massa pels petitons. Necessitem nens ben forçuts per girar i ballar sense parar.

"Libres son quienes crean, no quienes copian, y libres son quienes piensan, no quienes obedecen. Enseñar es enseñar a dudar." Eduardo Galeano

des de l'1 de gener de 2012: SOU LA VISITA

LA WEB DEL MARE

LA WEB DEL MARE
7 d'novembre de 2016 ...hem fet 200.000 visites a la web del Mare

#TotsSomMare